Versproducten

verproductenIn de verswinkel van Henk Dank draait alles om versheid en kwaliteit voor een scherpe prijs. Dagelijks krijgen wij verse aanvoer van groente en fruit. Dit om de producten voor u als klant zo vers mogelijk te houden. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment groenten en fruit. En als u iets speciaals zoekt, kunnen wij dat altijd proberen te bestellen zodat het meestal de volgende dag al in huis is. Ook diverse soorten aardappelen rechtstreeks van de beste kleigronden van Zuid-West Nederland zijn bij ons verkrijgbaar.

Wij hebben in onze verswinkel ook een ruime keuze in boeren zuivel en kaas. Deze zuivelproducten komen van zuivelboerderij De Kern en van Den Eelder. Ons assortiment Goudse kaas van jong tot oud is van het merk Vijf Heeren Excellent.

U kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment vlees en snacks waarbij ook de nadruk ligt op de beste kwaliteit.

Ook voor een ruim assortiment streekproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Altijd leuk voor een cadeautje of om uzelf te verwennen!