Over ons​

Alles voor puur en sfeervol genieten

Lokale producten
Hoge kwaliteit
Milieubewust
Persoonlijk
Warme sfeer
Met een verhaal

Lokale en eerlijke producten

Wij geloven dat pure en eerlijke producten bijdragen aan een beter leven en een optimaal leefcomfort. Zowel voor jezelf als voor anderen. Daarom vind je bij ons alleen producten met eigen unieke verhalen. Verhalen die het waard zijn om te delen en dat doen we dan ook. We vertellen je graag alles over de oorsprong, de manier van telen, de winning van grondstoffen en/of het maakproces van alles wat je in onze winkels vindt. Omdat we er trots op zijn dat we dit verkopen.
met passie

Streekproducten en leveranciers

Natuurlijk kunnen we onze producten overal vandaan halen. Maar we kiezen er bewust voor om alleen samen te werken met leveranciers die in ons straatje passen. Die onze passie delen voor vers, puur, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam. Het liefst lokaal en als dat niet lukt, dan uit Nederland of de rest van de wereld. Ons assortiment is dan ook een weerspiegeling van dat waar we voor staan.
In de regio

Een begrip

Versboerderij Henk Dank is in 1990 opgericht door Henk Dank. Van oorsprong was hij agrariër, maar na verloop van tijd vestigde hij zijn volle aandacht op de verswinkel en enkele jaren later ook op de bloembinderij. En met succes, want inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Raamsdonksveer en omstreken. Kom het zelf eens ervaren!
Henk Dank

Ons Team

Gepassioneerd, vriendelijk en persoonlijk, zo zijn onze medewerkers te omschrijven. Ons team bestaat uit mensen die het beste willen voor al onze klanten. Ieder met een eigen oorsprong en eigen verhaal. Unieke sfeermakers, net als onze producten.

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan eens onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@henkdank.nl. DANK voor je interesse!